BG   EN

 

начало   |   за нас   |   контакти   |   местоположение   |   Банско - снимки   |   обзавеждане

 

 
 

Апартаменти в Банско - продажба и отдаване под наем

 

апартаменти в Банско

Уинслоу Груп е компания, призната в България и в чужбина със своите висококачествени проекти в строителството. Апартаментите в нашите обекти се пласират директно или чрез уважавани агенции, които добре познават българския пазар. Като строителен предприемач, ние създаваме идеи и впоследствие ръководим процеса от началото до края. Услугите ни включват придобиване на земя, архитектурен проект, финансово управление, строителство, маркетинг и продажби. Освен това Уинслоу Груп създаде отдел „Следпродажбено обслужване”, чрез който да управлява процеса по отдаване под наем и контролира управлението и поддръжката на всеки строителен процес. Ние сме убедени, че „заедно с Вас ще извървим целия път”.

Апартаментите ни в Банско се намират недалеч от спирка Гондола - първата станция на лифта за ски пистите. В сградите се продават стилни едностайни и двустайни апартаменти с тераса и камина, с невероятен изглед към Пирин планина. Обитателите ползват услугите на екип за подръжка и управление на сградата. Насладете се на туризма през лятото, карането на ски през зимата и комфортът от това че сте направили една добра инвестиция.

 

Банско - информация за ски курорта

 

Банско - изглед от града

Банско е най - новия български зимен ски курорт и може би най - красивия. В последните години курортът привлече значими чуждестранни инвестиции, които позволиха чувствително подобряване на инфраструктурата и свързаните с почивната дейност услуги.

Банско се намира в югозападна България и е само на 160 километра от София, в полите на една от най - красивите български планини - Пирин, която е национален резерват, включен в списъка на световното природно богатство. Банско предлага интересна комбинация от великолепната природа на Пирин, прекрасните условия за ски спортове и атмосферата на древен български град.

Ски условията в Банско са отлични. Пирин е планина от Алпийски тип с три върха, надминаващи 2 900 м. Курортът разполага с писти за всички скиори - от начинаещи до професионалисти. Пистите се поддържат в отлично състояние. Градът от своя страна привлича посетители със своите 120 културни паметници, къщи музеи и заведения за отдих и развлечения.

Заобиколен от Пирин, Рила и Родопите, Банско е планински курорт с кратко лято и дълга зима. Средната температура през януари, най-студения месец в годината е -1.9°С. Снеговалежите са изобилни, осигуряващи постоянна снежна покривка с дебелина до 2м. Ски сезонът по склоновете на Пирин започва в средата на декември и продължава до средата на април. Банско обаче не е само зимен курорт. През лятото градът и околностите предлагат отлични условия за туризъм, конен спорт, риболов и много други летни занимания. Банско е целогодишен курорт, на когото цялото семейство може да се наслади.

Проекти на Уинслоу
в Банско

Проект Банско 1
Проект Банско 2
Проект Банско 3
Проект Банско 4
Проект Банско 7
Проект Банско 8
Проект Банско 9

 

Апартаменти под наем
в Банско

Апартаментни хотели
в Банско

 

 
връзки